• Planontwikkeling voor innovatieve ideeën binnen zorg en welzijn

    • Projectmanagement: innovatief en ondernemend

    • Advies: actuele ontwikkelingen omzetten in kansen

    • Coaching: De kracht versterken in jezelf of in je team

Individuele coaching

‘Neem de ruimte om jezelf te ontwikkelen’

Context Zorg en welzijn en Hbo onderwijs
Soms zit je, als professional in het Hbo Onderwijs of als professional in de sector Zorg en Welzijn, vast in je werk. Je hebt last van teveel werkstress of er spelen problemen op je werk. Je voelt je onzeker. Je weet niet of je leidinggevende tevreden is over je werk. Je komt zaken in je team tegen, die jij niet prettig vindt en anders zou willen, maar je weet niet hoe je dit aan de orde moet stellen. Soms loop je tegen knelpunten aan in je werk, waardoor je niet lekker functioneert. Er wordt steeds meer een appèl op je gedaan om nieuwe taken erbij te nemen, terwijl je je werk al niet af kunt krijgen binnen de gestelde tijd. Vragen over je eigen functioneren, belemmeren je en maken je onzeker. Je vangt signalen op dat collega’s niet helemaal tevreden zijn over de kwaliteit van je werk. Kortom, je hebt behoefte om een pas op de plaats te maken om weer beter in je vel te zitten op je werk. Zoek je een coach om door middel van een aantal gesprekken je eigen functioneren en je positie helder te krijgen in de organisatie, dan kun je een afspraak met mij plannen.

Mijn expertise
Ik ben iemand die luistert naar jouw verhaal en probeert samen met jou te achterhalen wat de mogelijke oorzaken zijn van het ‘niet goed in je vel zitten op je werk’.

Ik maak gebruik van diverse methoden zoals Transactionele Analyse, de kernkwadranten, de RET methode. Je kunt bij mij ook gebruik maken van verschillende technieken (fotografie, schilderen, tekenen, verbeelden) om jezelf weer te leren herpakken. Het leren reflecteren en jezelf ontwikkelen staan centraal. Ik heb jarenlange ervaring als coach en supervisor in het Hbo onderwijs en doe dit werk met veel plezier en passie en met goede resultaten.

Referenties
‘Je hebt mij goed op weg geholpen om mijn eigen pad verder te leren ontwikkelen en stappen te leren nemen. Ik heb beter leren inzien wat mij onzeker heeft gemaakt afgelopen jaar en hoe ik mijn eigen kracht heb kunnen versterken, dank daarvoor!’ (student Hbo )

 ‘Ik heb gemerkt dat ik meer energie nodig heb om mijn werk goed te kunnen doen in verband met mijn leeftijd, dus heb ik besloten om gebruik te maken van de seniorenregeling in de cao. Dank voor de gesprekken hiervoor, het is mij helder geworden waar ik mij het beste op kan richten de komende jaren en mijn werkzaam leven goed kan afsluiten als professional (professional in het Hbo)

Laat een reactie achter