• Planontwikkeling voor innovatieve idee├źn binnen zorg en welzijn

    • Projectmanagement: innovatief en ondernemend

    • Advies: actuele ontwikkelingen omzetten in kansen

    • Coaching: De kracht versterken in jezelf of in je team

De Stad Verbeeldt

DE STAD VERBEELDT

Samen met het artistiek team werk ik als projectleider aan de nieuw op te richten Stichting De Stad Verbeeldt.

Het artistiek team bestaat uit: Gertjan Aalders, docent Journalistiek Windesheim, voorzitter artistiek team, Bert Janssen, docent Foto Vakschool in Apeldoorn en Amsterdam, docent Dutch Filmers Academy in Hilversum en zelfstandig fotograaf, Ignas van Schaick, EMS producent van o.a. De Wilde Stad en De Nieuwe Wildernis, en Willem Alkema, Dwars Producties, documentairemaker, filmproducent.

Het doel is om storytelling in fotografie, film, beeld en geluid op een hoger plan te ontwikkelen in Zwolle en de regio. Het uitgangspunt van onze projecten zal zijn: toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen in relatie tot storytelling in fotografie, film, beeld en geluid.

Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie, meld je dan aan voor de Nieuwsbrief De Stad Verbeeldt via: info@fiekevantriet.nl

De Stad Verbeeldt richt zich op:

  1. Professionals: landelijk en internationaal, waarbij wij landelijke tentoonstellingen naar Zwolle en de regio willen halen;
  2. Amateurs voor gevorderden en beginners: lokaal, regionaal, maar ook zullen wij onze vleugels uitslaan naar landelijk en internationaal in de toekomst. Samenwerking met de Fotobond Nederlands Centrum voor Vrijetijdsfotografie zal verder vorm krijgen binnen de regio TransIJssel.
  3. Cultuureducatie en cultuurparticipatie voor wijkbewoners, amateurs, leerlingen en studenten, waarbij wij samenwerking zoeken met de wijkorganisaties, wijkplatforms, bibliotheek, welzijnsinstellingen, etc.. Professionals geven masterclasses en werklabs om wijkbewoners op zoek te gaan naar eigentijdse beeldverhalen in fotografie, audiovisueel beeld, virtual reality, animaties, gaming.