• Planontwikkeling voor innovatieve ideeën binnen zorg en welzijn

    • Projectmanagement: innovatief en ondernemend

    • Advies: actuele ontwikkelingen omzetten in kansen

    • Coaching: De kracht versterken in jezelf of in je team

Fieke van 't Riet

Fieke van ’t Riet

Hartelijk welkom op mijn website Fieke van ’t Riet, Projectmanagement, Advies & Coaching. Sinds 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Op deze website vindt u de belangrijkste gegevens over mijn visie, mijn kernwaarden en mijn stijl van werken, maar ook over mijn diensten en producten. Indien u op zoek bent naar een professional, die zowel in het Hbo Onderwijs is ingevoerd, of een professional, die vanuit verschillende functies binnen de sector Zorg en Welzijn haar sporen heeft verdiend, dan kunt u contact met mij opnemen. Ik ben een ideeënmakelaar en een maatschappelijk ondernemer, die graag haar steentje bij wil dragen aan innovatieve ontwikkelingen in uw organisatie. U kunt contact met mij opnemen en een afspraak maken voor een oriënterend gesprek om samen te onderzoeken welke expertise u nodig hebt in uw organisatie en wat ik voor u kan betekenen.

Ik verzorg ook individuele coaching voor professionals, die zich nader willen oriënteren op hun loopbaan of die tegen zaken aanlopen in zichzelf of in de organisatie, waar zij dieper op willen reflecteren en handvatten ontwikkelen om hier beter mee te leren omgaan.

Mijn contactgegevens vindt u onder het blokje CONTACT op mijn website. Mijn persoonlijk profiel kunt u vinden op LinkedIn Fieke van ’t Riet.