• Planontwikkeling voor innovatieve ideeën binnen zorg en welzijn

    • Projectmanagement: innovatief en ondernemend

    • Advies: actuele ontwikkelingen omzetten in kansen

    • Coaching: De kracht versterken in jezelf of in je team

Fieke van 't Riet

Fieke van ’t Riet

Fieke van ’t Riet, Projectmanagement, Advies & Coaching,is gestart in 2014. Afgelopen jaren heb ik veel projecten ontwikkeld, managers en teams geadviseerd, programma’s visual storytelling in fotografie, multimediale producties, exposities, ateliers, stadsgesprekken georganiseerd samen met professionals, amateurs, studenten, leerlingen, jongeren.

Op https://destadverbeeldt.nl meer informatie over deze projecten. Op deze website vindt mijn visie, mijn kernwaarden en mijn stijl van werken, maar ook over mijn diensten en producten. Indien u op zoek bent naar een professional, die in het Hbo of culturele sector is ingevoerd, of een professional, die vanuit verschillende functies binnen de sector Zorg en Welzijn haar sporen heeft verdiend, dan kunt u contact met mij opnemen. Ik ben een ideeënmakelaar, een maatschappelijk ondernemer, een fondeswerver/subsidioloog, die graag haar steentje bij wil dragen aan innovatieve ontwikkelingen in uw organisatie. U kunt contact met mij opnemen en een afspraak maken voor een oriënterend gesprek om samen te onderzoeken welke expertise u nodig hebt in uw organisatie en wat ik voor u kan betekenen.

Ik verzorg ook individuele coaching voor professionals, die zich nader willen oriënteren op hun loopbaan of die tegen zaken aanlopen in zichzelf of in de organisatie, waar zij dieper op willen reflecteren en handvatten ontwikkelen om hier beter mee te leren omgaan.

Mijn contactgegevens vindt u onder het blokje CONTACT op mijn website. Mijn persoonlijk profiel kunt u vinden op LinkedIn Fieke van ’t Riet.